Rust en balans Yrsa Tuinontwerp

Alles is energie. Planten, bomen en mineralen hebben een eigen energie. Ook vormen kunnen een energie uitstralen. Hier staan we normaal niet bij stil. Als geur, vorm en materie in balans zijn, heeft dat een gunstige invloed op mens, plant en dier. In de tuinontwerpen van Yrsa Tuinontwerp passen de gebruikte beplanting en materialen bij u.

tuinontwerp

arnova

Hoe werkt het? Yrsa Tuinontwerp

Kent u dat gevoel dat u zich op een bepaalde plek van de tuin helemaal niet prettig voelt, en op een andere plek juist wel? In een feel good garden voelt u zich beter. U ervaart er rust en balans, u laadt weer helemaal op. Dit bereikt u vanuit de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. Bent u bijvoorbeeld vooral een vuurtype, dan voelt u zich aangetrokken tot de kleur rood. De kleur blauw of toevoeging van water is dan nodig als compensatie. Bent u vooral een luchttype die vaak in z'n hoofd zit, dan is het element aarde belangrijk. Hier kies ik planten met rustige kleuren en planten die gronden en vertrouwen geven, zoals grassoort Carex. Zo creƫer ik op gevoel een tuin die optimaal is afgestemd op zijn bewoners. Een echte feel good garden dus.

Uiteraard is uw wensenlijst het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Het resultaat: een tuin waarin u nieuwe energie opdoet.