Biodiversiteit Yrsa Tuinontwerp voor u

Meer leven in uw tuin. In de ontwerpen van Yrsa Tuinontwerp spelen natuur en biodiversiteit een belangrijke rol. Een tuin zonder planten is niet compleet. Door verschillende soorten planten te gebruiken versterken planten elkaar. Planten om bomen bieden een plek voor tal van dieren. Bovendien zorgen planten voor de nodige rust in de tuin. Zo komt natuurbeleving pas echt dichtbij, en kunt u vanaf uw terras al genieten van wat de natuur te bieden heeft.

tuinontwerp

arnova

Aantrekkingskracht Yrsa Tuinontwerp voor u.

Tuinen met meer planten en vooral meer soorten planten trekken dieren aan. Dit hoeven niet persé inheemse planten te zijn, als ze maar diervriendelijk zijn. Een rommelhoekje biedt een schuilplaats voor vogels, egels en andere dieren. U kunt ook denken aan een insectenhotel. Bloemen zorgen voor nectar voor bijen en vlinders. Een haag is een uitgelezen plek voor dieren, bovendien kunnen ze gemakkelijk tussen tuinen heen en weer bewegen.

Water is altijd een bron van leven. Een vijver, waterelement of beekloop zijn daar voorbeelden van, maar zelfs in een kleine tuin kunt u dit effect bereiken met een vogelbadje. Het is genieten om te zien hoe vogels eromheen scharrelen en een badje nemen.