Voor en zijtuin Oirschot Ontwerp

"De bewoners van een huisje uit 1910 met originele elementen hebben dit huis mooi opgeknapt. Nu is de tuin aan de beurt. Ze hebben echter geen idee hoe ze hun tuin kunnen inrichten. Daarvoor zijn ze bij Yrsa Tuinontwerp aan het goede adres. Bij het huis past een klassiekere voortuin, met rozen en geranium. De overgang naar de zijtuin is speelser van opzet met een hart passend bij de schuine vorm van de tuin. Ook de gewenste kleine moestuin is gerealiseerd".

Terug »

tuinontwerp

tuinontwerp

Foto van bovenaf Hart

"Hier zie je de overgang van voor naar zijtuin. Een hart met rand van Stachys 'Silver Carpet'- Ezelsoor. Dat is een heel zachte 'knuffelplant' met een bijzondere energie. Ideaal voor aan de rand van de border om even te voelen. De planten zijn afgestemd op bladkleur en bloeitijd. Net na de aanleg is alles nog klein, volgend jaar zal het er heel anders uitzien."


Terug »


Eigen oogst Moestuin

"Via de rozenboog met witte roos en Clematis montana kom je bij de mini moestuin. In hoogte oplopende houten bakken maken het moestuinieren makkelijk en het kijkt leuk. Samen kijken wat geoogst kan worden en vervolgens smullen, wat is er nu lekkerder dan eten uit eigen tuin?"

Terug »

tuinontwerp