Het Andere Wonen Schijndel Binnentuin

"Een bijzonder appartementencomplex voor demente ouderen en hun partner. Zij kunnen daardoor samen blijven wonen. Ook is er zorg aanwezig. Via beursvloer Schijndel heeft Yrsa Tuinontwerp de binnentuin ontworpen.

Bewoners kunnen op het grote terras lekker koffie drinken, een rondje lopen door de tuin, op een bankje op het kleine terras uitrusten. Maar vooral valt er te genieten van de seizoenen.

Er zijn verhoogde plantenbakken, waar bewoners samen emt begeleiding plantjes kunnen zetten of verzorgen. Een pergola geeft hoogte en nodigt uit om tussendoor te lopen."

Terug »

tuinontwerp

tuinontwerp

Het Andere Wonen Schijndel Beplantingsplan

"In deze tuin valt van valles te beleven voor de bewoners. Geurige bloemen met zachte kleuren, gespreide bloei van lente tot late herfst. Herkenbare planten zoals Rhododendron en Hortensia's. Maar ook voldoende wintergroen en grassen voor structuur in de winter. Over de pergola groeit Clematis."


Terug »


Het Andere Wonen Schijndel Sfeerimpressie

"Sfeerbeeld van de binnentuin, met een aantal van de in het plan gebruikte planten en bomen. In de tuin is biodiversiteit voor vogels en vlinders. Er is voldoende plek voor gezellig samenzijn van bewoners. Stoeptegels zijn herkenbaar voor de bewoners en worden hier hergebruikt in een patroon met rode klinkers."

Terug »

tuinontwerp